Startsida

Per Flensburg, professor emeritus i informatik med 42 års erfarenhet av undervisning erbjuder kurser i datakunskap för medlemmarna i Tärby fritidsförening och TKF fiberförening. Jag erbjuder två kurser: En för nybörjare och en för mer avancerade.

Nybörjarkurs 

Denna kurs är nu avslutad. Jag tycker att vi nådde inte riktigt fram. Jag har lagt ut lite ”lathundar” för vanliga operationer på sidan ”Nybörjarmaterial"

Fortsättningskurs 

Denna kurs vänder sig till dem som är lite vana, men som vill lära sig mer. Den är i stor utsträckning deltagarstyrd, men områden jag redan fått förfrågan om är kalkylark, hemsidor, och bloggar. Andra saker man kan tänka sig ta upp är mer avancerad ordbehandling, layout, presentationsprogram, kalkylark, strömmande film och musik m.m. Jag påstår mig inte kunna allt, men gemensamt ska vi nog kunna komma en god bit framåt. 

Kursstarten har blivit uppskjuten minst två gånger, en gång för att gården var upptagen och en annan för att det inte kom någon, förutom Britt-Marie! Kan bero på att det var ett konstigt datum på schemat… Emellertid har jag mycket att göra i Partiet nu inför valen och är benägen att göra en omstart i höst, efter valet. Vill gärna höra vad tycker om detta. 


Intresseanmälan 

 E-post: per@flensburgs.se

Mobil: 0733 975175, 

Fast: 033 131442

© Per Flensburg 2014